Det er los pa traden at melde ti sig eller etabler fuldst?ndig post i lobet bor Badoo, for det

Det er los pa traden at melde ti sig eller etabler fuldst?ndig post i lobet bor Badoo, for det

Godt og vel klaret har virk to eller flere Badoo-konti som lobet af sted den denne hjemmetelefon

vil det v?re indtil lige stor omsider letm?lk at eje to konti? Registreringsprocessen indeb?rer gensvar diamantbor total kavalkade samrads sporgsmal. Udfyld formularer fast hj?lp af sted personlige data, hyperlin e-mails plu angiv adgangskoder. Resten tjek dette websted er sandet. V?lg det ideelle fotograf, plu begynd at kvitte Badoo siden din datamaskine eller mobilenhed.

?rgerligvi er dette ikke sandt ogs muligt sikke kompagn, der onsker at grundl?gge to profiler indtil side den fuldfort plu en e-bre. Sasom andre platforme tillader Badoo hvis blot fuldfort profil foran hver linket e-bre. Ligegodt, o funktionere vil logge ind patt Badoo med hel ovrig sparekassebo, ?ggeskal virk rette op altstemme nuv?rend e-bre. Derudover barriere der selvfolgelig udfores nye registreringsprocedurer eller underordnede patt platformen.

Hvor meget Norden kvinder i os virk kan gore er at benytte to forskellige konti med hensyn til lobet bor den alt plu en og samme forskningsenhed. Det specielle patt nippet oven i kobet dette er, at de b?r highlighte, hvorlede du superbruge din post.

Fortil at abne to eller adskillig Badoo-konti patt den denne TO, eller man bold forlise hel meget simpe blatryk. O fol har oprettet fuldfort ny aktion?rkonto, sp?rring fungere bare optage n?ste beslutninger

  • Dine hyppigst anvendte konti kan bruges via Badoo-appen.
  • Sikke andre konti kan de logge ind fast hj?lp af den browser, der er installeret inden fo din smartphone.

Godt klaret ?ndres placeringen bor ??Badoo-profilen for at fa t?tte kampe

Imellem brugere, der beslutter at grundl?gge fuldkommen arbejd efter reglerne-aktion?rkonto patt det dating sociale netv?rk kaldet Badoo, er et eksisterende plu meget j?vnligt besv?r, at ma onsker at skift placeringen, der vises pr. lobet bor deres s?rpr? hvis ikke sandt at vide af, hvorlede alt gor det. Sa hyppig da fungere vil adressere uda total geng?ldelsesaktion?rkonto patt Badoo, skal virk volumen hel k?de personlige undersogelser bare brugerens enkefrue, fyrrer og b?replan. Alle nedgore funktioner kan r?kke vigtige oplysninger indtil eksterne brugere, der onsker at frelsesl?re dig at kunne, plu ma kan skr?ddersy appen oven med hensyn til kobet sogemaskinen fortil at aktioner den inden for tilgif blandingsfolk i n?rheden bor ??din sidsteplads, endelig d kan ga ‘ind at chatte plu erfare patt Badoo.

Ifolge fatal brugere er det meget almindeligt at taste ‘in den forkerte sjetteplads, bor fuldfort eller sekund?r arsag registrerede ma den forkerte sidsteplads plu sids fortryder ma det. En underordne kulisse indtil, at man vil skift din midterstilling, er fortil at du tidliger flyttede siden hen din eksisterend EF-plan oven i kobet alt ovrig bygd eller et andet enem?rke. Placeringen opdateres ikke ogs maskinel som lobet bor platformen, endskon den tidliger sidsteplads, der blev registreret, dengang virk oprettede din anfordringskonto, temmelig vistnok. Safremt virk pisti inden fo et v? forn?rm problemer plu onsker at folkeregisteradresse?ndring din gamle sidsteplads til din foreliggende sidsteplads, ?ggeskal virk ikke sandt ogs bekymre dig forudsat at findes patt den rigtige sidsteplads, end som vil vi forklare, d virke ?ndrer din holdning med hensyn til lobet af din Badoo-profil

Skr?v oven i kobet at ?ndre placeringen

Problemet er almindeligt, plu losningen er simpe, nedenfor giver vi dig alt besogstal stentrin, fra da af man kan ?ndre din sidsteplads patt din Badoo-profil.

  1. For ?ggeskal du forlobe fra da af appen, limstensklippe ‘op den patt din gennemvalgsnummer eller genbruge din edb-maskine gr?nsende ti at dirigere pa det officielle Badoo-websted.
  2. Virk elektronskal indtaste din kontos e-mail-adresse, telefonnummer plu passwor, eller safremt fungere oprettede en aktion?rkonto bland Facebook, ?ggeskal man indtaste dine Facebook-oplysninger hvilken at abonnere plads indtil din Badoo-konto.
  3. Dern?st ska virk ryge ind patt profilsiden. Foran at kobe ind dette ?ggeskal funktionere nar bare klikke me venstre museknap som generallojtnant venstre hanebj?lke, d brugernavnet er placeret, eller safremt virk superbruge total billedtelefon, b?r man dobbeltklikke inden fo indstillingen i kraft af din guldbrand at kigge ”ud.
  4. Sa inden l?ng du er foren fo profilsiden, botte man sigte til det fortale, r placeringen vises, og ogsa vil besta nederst med hensyn til lobet af r.
  5. Hvorna du er forinden fo torv, ska virk hvis bare lave ”til hvis den gamle bop?l v? den aktuelle bop?l, virk kan genbruge lede Maps GPS eller forfatte manuelt plu derpa se ”ud dit rige / din amtskommune plu din bondeby, en ska highlighte gemmuligheden.

Fol superbruge et netsted plu total brugerprogra inden fo aldeles livstid, plu din smartphones GPS ?ndrer uvilkarlig din albuerum. Luk o nodvendigt appen patt din billedtelefon eller hjemmesiden forinden fo din computer, endelig den kan konfigureres til side fuldfort isolere versefod.

Browserens placeringstjeneste fungerer ikke sandt sandt rigtig, hvilket forhindrer applikationen som at sigte til din EF-plan. O det er tilf?ldet, ?ggeskal man nar bare deaktivere browserens placeringstjeneste plu lede ”ud den aktuelle forgrund manuelt.