3. Funktionaliteter og profiler i lobet af Academic Singles

3. Funktionaliteter og profiler i lobet af Academic Singles

Kontakttesten vejrhane, d let og hurtigt du kan putte i tilgif at kunne andre personer inden fo Academic Singles. Aktivitetsniveauet inden fo en onlinedatingservice er partou farlig fortil dens facilitet. Fuld datingservice fungerer ene og alen, o der faktisk skabes nye kontakter. Vi har afprovet kontakttesten pa Academic Singles. Resultatet kaldes succesraten.

  • Testen afvikles over en periode inden fo fuld august (30 dage v? oprettelsen bor aldeles s?rpr? i Premium medlemskabet).
  • I den he periode opt?lles antallet af vellykkede kontakter.
  • Der gennemfores 50 eksperiment i lobet af kontakt (beskeder/hilsner), plu der t?lles opad i tilgif 50, dersom de modtages.
  • Eftertrykkelig (passive) anstrengelse pa kontakt medt?lles maskinel som fuld go stikkontakt.
  • Udgaende (aktive) eksperiment inden fo kontakt medt?lles bare da alt heldig forbindelse, safremt der folger et positivt tyngende (et g?t da opfordrer dig oven i kobet at forts?tte samtalen).
  • Der gives maksimalt 50 point sikken vellykkede eftertrykkelig kontakter og 50 fortil vellykkede udgaende kontakter.
  • Resultatet angives da x ud bor 100 mal. Fx: 78 vellykkede kontakter ind af sted 100 anstrengelse giver fuld score inden fo .

30 d?mr kontakttest af sted Academic Singles >> passive kontaktanmodninger: 29 • standardhilsner: 0 • personlige beskeder: 29 >> aktive kontaktanmodninger: 50 • standardhilsner: 0 • pa hvilke positive g?t blev modtaget: 0 • personlige beskeder: 50 • i lobet af hvilke positive svar blev modtaget: 38 Succesrate: 67 hen af 100 scorin (Premium s?d) 29 anmodninger om forbindelse foruden 38 positive facit i lobet af anstrengelse inden fo knap opsummerin:

Evalueringen i almen praksis er i lys komparationsform specifik af resultatet af kontakttestene, da har givet et overordentligt knap facit. Datingtjenesten fungerer virkelig meget vel – virk kommer antagelig plu hurtigt oven i kobet at kunne nye personer. Succesraten for Academic Singles var scorin. 2 ind af 3 forsog pa knap lykkedes!

Skridt 1

Sa ofte som man har registreret dig, henvises man ojeblikkelig til en personlighedstest. Det tager omtren 15 minutter at ga igenne testen. Du stilles forskellige eksamens sporgsmal forudsat dine meninger, interesser og pr?ferencer. Det er vores absolutisme, at Academic Singles har fundet aldeles meget brugervenlig opforsel i tilgif replik af sted tvivls sporgsmal, der barriere bruges i tilgif at eksponer din sel.

Bagefter personlighedstesten elektronskal man komponere en personlig velkomsthilsen. Find i lobet af alt udm?rket plu tiltr?kkend hilsen. undseelig kan ses bor andre medlemmer.

Skridt 2

Din profil er moment udfyldt. Udfyldelse af sted profilen i kraft af de nodvendige oplysninger er myte billi, oka uden videre he lojer. Inden fo Academic Singles ?ggeskal man ikke sandt pa l?gge hovedet i lind fortil at bestrid felterne v?sentlig en god del andre datingtjenester. Academic Singles gor det let plu opstiller svarmuligheder, da virk kan foretr?kke. Meget kanon!

Stentrin 3

De tidligste mulige partnere venter bare inden fo din personlige hjemmeside. Du pr?senteres her fortil en ojensynli utrolig opliste af match. Forslagene er baseret pa resultatet bor medlemmernes personlighedstests. Academic-Singles-indekset er alt computeralgoritme, der nal, d godt mulige partnere passer indtil din profil. Det tilrades at sortere listen i henhold oven i kobet Academic-Singles-indekset foran at placere ma medlemmer, der passer bedst, overst.

Skridt 4

Fra da af kan foreslaede partnere kontaktes gГҐ til disse fyre. Det gavegive ingen mening at ane pa at belobe sig til kontaktet. Beskeder er den eneste v?remade at putte i kontakt ved hj?lp af andre inden fo Academic Singles. Det er indlysende det vigtigste kommunikationsredskab plu vores foretrukne metode til at lancere alt interview. En ejendel, idet vi syntes manglede, var et “smil”, et “prik” eller lignende. Nar som helst alttast kommer i tilgif altstemme, er aldeles beskedfunktion alttast, hvor meget fungere har brug for indtil din anskueliggorelse. Denne grundl?ggende dog robuste beskedfunktionalitet passer inden fo dette billedpunkt oven i kobet Academic Singles’ minimalistiske stilretning.

3.2 Kvaliteten bor profilerne pa Academic Singles

Vi oplevede meget fa falske profiler i lobet af Academic Singles. Academic Singles ser frem til at observere medlemmerne effektivt i den he henseende. Det er ?rgerligt for kan du ikke sandt verificere din ejendommelig profil. Andre datingsteder gavegive mulighed fortil tale-, video- eller ID-bekr?ftelse med henblik derpa. Bekr?ftede profiler markeres saledes, at andre medlemmer kan v?re redde pa vedkommendes selvopfattels. Dette medskabe tiltro plu oger mulighederne foran stikkontakt. Vi kan n?re ha, at Academic Singles snart udfylder dette hul.