Bred tidiga tester valde narmare 80 % bruten medlemmarna anvant Explore

Bred tidiga tester valde narmare 80 % bruten medlemmarna anvant Explore

Stockholm, Okt 7, 2021 – omedelbart oppnar Tinder tryta virtuella dorrar mot Explore, nago helt pur hub i appen sasom kommer att erbjuda nya interaktiva fason att begagna Tinder samt ge kissbrides.com se webbplatsen medlemmarna mer beharskning kvar vilka de mote. I Explore finns bland ovrigt chans att indela urvalet fran profiler baserat pa skild intressen samt onskemal, meda befinner sig det ett samlingsplats for ett standigt tillta sortimen itu sociala upplevelser sasom nya Hot Takes, Vibes sam Swipe Night. Explore befinner si saken da storsta uppdateringen som gjorts sedan Swipe-funktionen uppfanns – ett livful omrade saso lona utvecklar nya alternativ forut medlemmar att studera samt finn en ny, oavsett baksida av underben det befinner si nagon soker.

“En fars slaktled dejtare efterfragar mer av oss omedelbar postumt pandemin: de vill innehava fler satt att svira sam samspela med andra virtuellt och mer tillsyn ovanfor vilka dom traffar pa Tinder”, sager Renate Nyborg, CEO pa Tinder. “Dagens lansering av Explore befinner sig e grandios kli mot att bilda nagon djupare, flerdimensionell, interaktiv upplevelse pro vara medlemmar saso breddar mojligheterna forut Tinder saso nago estrad.”

Genast rullas Explore ut internationellt sam kommer att foreligga ledig stav svenska sprake medlemmar allareda nedanfor kommande rynka, tillsamman avstamp pa mandag saken da 10e oktober.

I november kommer dessutom en fullkomligt ny upplaga fran Swipe Night att forekomma nabar i Explore

Medlemmar far mer kontroll ovan vem de mot blandning it up – mota via intressen I Explore kan medlemmar finn rimlig matchningar baserat pa intressen. Befinner si du sugen pa att finna din andra foodie-halft alternativ vill du kanske anpassa tillsammans nagon som fattar grejen med din nagot unika musiksmak? Oavsett hur sa medlemmarna soker kommer do vet styra mer ovan vem do matchar med via skilda kategorier bruten intressen saso lanseras pagaende i Explore.

Matcha enkom med fotoverifierade profiler tillsammans Fotoverifiering, som ar den mest populara sakerhetsfunktionen gallande Tinder, kan medlemmar spartanskt intyga sin imag. Hane tar en antal selfies i skild poser bums i appen, darpa jamfors dessa med bilderna i profilen tillsamman bistand av sva teknik for ansiktsigenkanning och AI. Verifierade profiler far nago borgerlig markering och pro forsta gangen kan medlemmar omedelbart kora att enkom beskada samt matcha tillsamman dessa i Explore.

Bred lanseringen befinner si det ha tillgangligt i Explore:

Nago samlingsplats forut sociala upplevelser Vibes samt Swipe Night Sett mo deltagandet i forra sociala upplevelser pa Tinder befinner si det klargjort att 18-25-aringar efterfragar ytterligar metod att mota e villig. I Swipe Night, saken da forsta sociala upplevelsen sasom Tinder lanserade, deltog mer an 20 miljoner folk samt matchningarna okade mer 26 %. Succen inneha banat vagen forut fler sociala upplevelser kungen Tinder och Explore kommer att besta samlingsplatsen for dessa. Exempelvis sasom Vibes sasom befinner sig e event saso forekommer i appen nago passag i veckan och sasom syftar mo att gora det lattare forut medlemmar formulera sig, forsavit alltsammans av forsavit det befinner si vanligtvis att innehava strumpor kungen sig i sangen mo asikter forsavitt grej sasom ske i kandisvarlden.

Hotels Takes nagon ny trevlig upplevelse saso heter Risk Takes kommer dessutom att finnas allman i Explore. Risk Takes skanker medlemmar mojligheten att chatta for dom inneha matchat vi korta sessioner i quiz-format med teman som bland ovrig popularkultur. under tiden timern raknar ne tillats medlemmarna utse ifall dom vill fortsatta sasom nago matchning alternativt ifall de, nar tiden gatt ut, vill mota nagon farsk. Detta befinner sig etta gangen Tinders brukare tillat gallande att internetsnack innan de passar samt kungen odla satt kan lata sin flirtiga personlighet bliva det ett intrycket. Hotels Takes age utnyttjats av miljontals medlemmar darpa funktionen lanserades i USA sam UK tidigare i somras samt kommer genast att existera ledig i Sverige, varje dag mellan mot midnatt.